AA

Про затвердження Порядку відшкодування витрат за відвідування учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції  занять з плавання в плавальних басейнах міста

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «____» ________ 2019   №________

 

Про затвердження Порядку відшкодування витрат за відвідування учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції  занять з плавання в плавальних басейнах міста.

 

Керуючись п.п. 1 п. «а» ч.1 ст.34, ч.1 ст.52 та ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 20, 22 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», на виконання міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ», затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №196, з метою визначення механізму відшкодування витрат за відвідування учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції  занять з плавання в плавальних басейнах міста, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок відшкодування витрат за відвідування учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операціїзанять з плавання в плавальних басейнах міста(додається).

2. Департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради (Гехад) забезпечувати використання коштів на виконання заходів міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, яка долучається до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ»,  відповідно до п.1 даного рішення.

3. Фінансовому управлінню Южноукраїнської міської ради (Гончарова) здійснювати фінансування напрямків в межах бюджетних призначень, затверджених у міському бюджеті на відповідний рік, згідно з міською соціальною програмою підтримки учасників АТО та членів їх сімей на 2016-2020 роки.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Керуючий справами                                                         І.В.Головченко

 

 

Гехад Е.Е..,5-50-56


Додаток

до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради від

«__»___  _____2019 №__  ___

ПОРЯДОК

відшкодування витрат за відвідування учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції  занять з плавання в плавальних басейнах міста

1. Порядок визначає механізм використання коштів з міського бюджету для відшкодування витрат членам сім’ї загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції на житлово-комунальні послуги, відповідно до міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей.

2. Головним розпорядником коштів міського бюджету на часткове відшкодування є департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради (далі – ДСП та ОЗ).

3. Право на безоплатне  відвідування занять з плавання в плавальних басейнах міста поширюється на зареєстрованих в місті Южноукраїнську осіб  а саме:

- членів сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, які можуть  відвідувати басейн без обмежень кількості відвідувань протягом осінньо-зимового періоду;

- учасники бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів один раз на рік  протягом  місяця в осінньо-зимовий період.

4. Відвідування занять з плавання в плавальних басейнах міста відбувається на підставі:

 заяви особи, яка надається до ДСП та ОЗ до 01 числа місяця, в заяві вказується який басейн бажає відвідувати пільговик;

оригінал паспорта;

оригінал посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) учасника бойових дій та посвідчення учасника бойових дій;

довідка з медичного закладу про стан здоров’я для відвідування басейну (у разі відсутності протипоказань).

5. Управління освіти Южноукраїнської міської ради та відокремлений підрозділ "Южно-Українська АЕС"  державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом»  щомісячно подають до ДСП та ОЗ розрахунок вартості наданих послуг. До розрахунку включаються:

список осіб, вищезазначеної категорії які відвідували заняття з плавання;

кількість відвідуваних занять;

вартість одного заняття.

6. Відшкодування витрат здійснюється ДСП та ОЗ на підставі укладеного договору з управлінням освіти Южноукраїнської міської ради та відокремленим  підрозділом "Южно-Українська АЕС"  державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом» за вищезазначеним напрямком, без врахування заробітної плати працівників, задіяних в наданні послуг з занять з плавання.

7. Фінансове управління Южноукраїнської міської ради на підставі отриманих заявок перераховує кошти ДСП та ОЗ для відшкодування витрат в межах затверджених у міському бюджеті на відповідний рік бюджетних призначень на  міської соціальну програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей.

8. Персональна відповідальність за ефективне та цільове використання бюджетних коштів покладається на керівників ДСП та ОЗ та установ з якими укладено договори відповідно до чинного законодавства.

 

 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради             Г.Ф Мустяца

 

 

Читайте також