AA

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 18.01.2017 №07 «Про затвердження Порядку висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, діяльності депутатів Южноукраїнської міської ради та його фінансування»

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  "____" ____________ 2018    №  ______

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради 
від 18.01.2017 №07 «Про затвердження Порядку висвітлення діяльності органів 
місцевого самоврядування, діяльності депутатів Южноукраїнської міської ради 
та його фінансування»

 

Керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про друковані засоби масової інформації в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», «Про статус депутатів місцевих рад», постанови Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади», з метою реалізації конституційних прав громадян на отримання інформації, забезпечення умов для всебічного висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 18.01.2017 №07 «Про затвердження Порядку висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, діяльності депутатів Южноукраїнської міської ради та його фінансування», виклавши Порядок висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, діяльності депутатів Южноукраїнської міської ради та його фінансування в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В.

 

Секретар міської ради                                                                    Л.П.Дзюбенко                                     

 

 

Подвисоцька, 55069

 

 

Читайте також