AA

Про приватизацію Малімон Валентиною Миколаївною, Малімон Наталею Миколаївною квартири  №19 в будинку №15 на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську  Миколаївської області

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “      ”               2018   №                   

                  сесії                    скликання             

 

Про приватизацію Малімон Валентиною Миколаївною, Малімон Наталею Миколаївною 
квартири  №19 в будинку №15 на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську 
Миколаївської області

 

Керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 №396, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 29.01.2010 №109/17404, Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, у власність  громадян,  затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 04.10.2018 №1299, розглянувши  заяву громадянки Малімон В.М. від 11.10.2018,  Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати (приватизувати)  безоплатно з урахуванням санітарної норми громадянам  Малімон Валентині Миколаївні, Малімон Наталі Миколаївні у приватну  спільну   часткову власність,  в рівних  частках,  квартиру № 19,  житловою площею 27,5 кв.м, загальною площею 49,4 кв.м, в будинку №15 на вулиці Енергобудівників у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Комунальному   підприємству   «Бюро  технічної  інвентаризації міста Южноукраїнська» (Семененко) оформити громадянам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, свідоцтво про право власності у десятиденний термін.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій    (Зеленюк).

 

 

Секретар Южноукраїнської міської ради                                                Л.П. Дзюбенко

 

Сезоненко,

5-62-86

Читайте також