AA

Про хід виконання рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 06.06.2018 №142 «Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років» (оновлений)

Оновлений ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «_____» ______  2018   №  _____                                                      

 

Про хід виконання рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 06.06.2018 №142 
«Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання 
та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років»

 

Керуючись ст.17, пп.1, 5 п. «а» ст.30 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», враховуючи необхідність своєчасної підготовки житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та забезпечення безперебійного постачання споживачам теплової енергії, беручи до уваги інформацію директора департаменту  інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради, звіти керівників комунальних підприємств, начальника управління освіти Южноукраїнської міської ради, головних лікарів комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» та некомерційного комунального підприємства «Центр медико-санітарної допомоги», начальника служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради про виконання заходів з підготовки житлового фонду, об’єктів соціальної сфери  та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо–зимовий період 2018-2019 років, затверджених рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 06.06.2018 №142, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію директора департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради Валюшка С.Г., звіти керівників комунальних підприємств: «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман З.С., «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» Булгарова В.Г., «Служба комунального господарства» Вакаря Є.Б., начальника управління освіти  Южноукраїнської міської ради Сінчука Ю.М., головного лікаря комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» Самойленка М.І., головного лікаря некомерційного комунального підприємства «Центр медико-санітарної допомоги» Нікітіна А.В. та начальника служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради Гопкала М.А. про хід виконання заходів з підготовки житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо - зимовий період 2018-2019 років, затверджених рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 06.06.2018 №142 «Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років», врахувати в роботі та забезпечити чітке дотримання (додаються).

2. Керівникам комунальних підприємств: «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» Булгарову В.Г., «Житлово–експлуатаційне об’єднання» Гульман З.С., «Служба комунального господарства» Вакарю Є.Б.,  головним лікарям комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» Самойленку М.І. та некомерційного комунального підприємства «Центр медико-санітарної допомоги» Нікітіну А.В. забезпечити утримання в належному стані житлового фонду, об’єктів благоустрою загального користування, об’єктів інфраструктури та тепло-, водопостачання і водовідведення в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана М.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                            Л.П. Дзюбенко

 

Валюшок

5-10-57

 

Читайте також