Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради
AA

Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

14.10.24 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулось чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. В засіданні прийняло участь 8 членів комісії із 11 осіб загального складу. Порядок денний складався із одного питання, порушення об’єднаним садовим товариством «Бузьке» (далі – ОСТ «Бузьке») правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

На засідання комісії також були запрошені та присутні голова правління ОСТ «Бузьке» Анатолій СКРІПНІЧЕНКО та старший інспектор інспекції з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади Олена ПАВЛЕНКО.

В свою чергу, старшим інспектором інспекції з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади було більш детально роз’яснено членам комісії, що саме було виявлено під час складання протоколу про адміністративне правопорушення і яким чином відбувалась взаємодія з головою правління ОСТ «Бузьке» вже після складання протоколу, щодо усунення виявленого порушення. Також з цього питання надав свої пояснення і сам голова правління ОСТ «Бузьке». В свою чергу, під час засідання комісії голові правління ОСТ «Бузьке» було роз’яснено вимоги Закону України «Про управління відходами» та Постанови КМУ від 08.08.2023 р. № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами».

 

 

Читайте також

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

03.04.2024 відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міс...

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїн...