Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники ПАЕС - члени УкрЯТ - провели благодійний ярмарок задля допомоги ЗСУ
AA

Працівники ПАЕС - члени УкрЯТ - провели благодійний ярмарок задля допомоги ЗСУ

Члени місцевого осередку Українського ядерного товариства (УкрЯТ), більшість з яких є працівниками Південноукраїнської АЕС, провели благодійний ярмарок з метою збору коштів для ЗСУ. Захід відбувся в суботу, 12 жовтня. Попри несприятливу погоду вдалося зібрати понад 28 тисяч гривень, які підуть на потреби морських піхотинців.

«Купуйте солодке, щоб окупантам було гірко!» - так закликали жителів Південноукраїнська долучитися до благодійного ярмарку ініціативні члени громадської організації. Солодощі на всі смаки, кава, патріотичний аквагрим, блиск-тату, веселі посіпаки, які розважали дітей: організаторам вдалося об’єднати зусилля спілчан, місцевих майстрів-кондитерів та підприємців.

Також відвідувачам пропонували взяти участь у безпрограшній лотереї. Всього за п’ятдесят гривень покупець отримував гарантований приз: канцтовари, подарункові сертифікати, повербанк.

Жителька міста-супутника ПАЕС Вікторія Буковська приходила на благодійний ярмарок від УкрЯТ минулого року, зробила це і цьогоріч. Жінка з особистого досвіду знає, наскільки важливою для війська є підтримка тилу. «Мій чоловік і двоюрідний брат служать, тому я регулярно відвідую подібні акції. Неважливо, чи йде дощ, наші солдати на фронті в будь-яку погоду нас захищають, тому треба всіляко допомагати їм наближати нашу перемогу», – закликала пані Вікторія.

За кілька годин вдалося зібрати понад 28 тисяч гривень. Ці кошти підуть на потреби 37-ї окремої бригади морської піхоти. «Передаватимемо всю суму через волонтера, працівника Південноукраїнської АЕС Олексія Гончаренка, з яким ми давно співпрацюємо. Він налагодив тісні зв’язки з морпіхами, тому ці кошти швидко перетворяться в найнеобхідніше для військових. Знаємо, що наразі їм потрібно оперативно ремонтувати транспортні засоби, а ще закупити теплий одяг на зиму», – прокоментувала голова місцевого осередку УкрЯТ Олена Вторая.

У планах спілчан до кінця року провести ще дві благодійні акції – онлайн-лотерею та аукціон.

 

Читайте також