Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Південноукраїнська АЕС до зими готова
AA

Південноукраїнська АЕС до зими готова

Південноукраїнська АЕС готова до несення зимових навантажень - такого висновку дійшла комісія у складі представників АТ «НАЕК «Енергоатом» та Держенергонагляду України, яка працювала на підприємстві з 7 по 11 жовтня.

У рамках підготовки до сезонного зниження температури  було виконано 193 організаційно-технічні заходи. Сюди входять роботи з ревізії, ремонту та обслуговування теплотехнічного та електротехнічного устаткування, інженерних мереж опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції. Також  під час підготовки до зимового періоду проводились ремонт будівель і споруд, засклення, перевірка і забезпечення працездатності транспортних засобів та снігоприбиральної техніки, завезення протиожеледного матеріалу. 

«Південноукраїнською АЕС виконано значний обсяг робіт. Станом на початок жовтня у запланованих обсягах було впроваджено 100% організаційно-технічних заходів. До проходження осінньо-зимового періоду підприємство готове. Під час перевірки були певні зауваження, але частково вони вже усунені, над рештою працюють, адже потрібно трохи більше часу», - зазначив голова комісії НАЕК «Енергоатом» з перевірки готовності ПАЕС до роботи взимку Петро Заниборщ.

За результатами оглядів та обходів складено відповідний акт готовності підприємства до роботи у холодну пору року. Окрім Південноукраїнської АЕС його надішлють до НАЕК «Енергоатом» і Держенергонагляду України. 

 

Читайте також