До Дня пам'яті жертв голодоморів
Res --> 1
З початком літа почастішали випадки виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, зумовлених вживанням бактеріально забруднених продуктів харчування.
Основними причинами захворювань є порушення правил особистої гігієни при приготуванні їжі, порушення технології приготування їжі, термінів та умов зберігання харчових продуктів, вживання неякісної води. Чинниками розповсюдження інфекцій найчастіше стають готові страви, молоко і молочні продукти, кондитерські вироби.
Виникненню інфекційних захворювань можна запобігти, якщо виконувати наступні рекомендації:
У випадку виявлення перших ознак кишкового захворювання необхідно терміново звернутися до найближчого лікувального закладу.
Не рекомендовано займатися самолікуванням.
21 листопада фахівцем із соціальної роботи Ⅱ категорії Денного центру соціально-психологічної допомо...
Сьогодні відбулось засідання університету третього віку факультету "Цифрові технологі...
Цього тижня в університеті третього віку ізотерапія. Першій групі запропоновано методику "Сн...
Графік роботи консультативної поліклініки з 25.11.2024 р. по 29.11.2024 р. &nbs...
Засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров&r...
Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного...
Графік роботи лікарів НКП "ПУ МЦПМСД" 25.11.2024 - 29.11.2024 &nbs...