Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зі спортом по життю: Рада ветеранів ПАЕС привітала активістів
AA

Зі спортом по життю: Рада ветеранів ПАЕС привітала активістів

12 вересня, з нагоди Дня фізкультури і спорту, Рада ветеранів Південноукраїнської АЕС відзначила своїх спортсменів.

  Головними спортивними подіями цього року для людей поважного віку стали XXXIV Спартакіада Південноукраїнської об’єднаної організації профспілок (ПООП) та IV Спартакіада Ради ветеранів. Остання включає 7 видів спорту. Понад 50 представників Ради ветеранів ПАЕС брали участь у змаганнях з настільного тенісу, шашок, шахів, спортивного орієнтування, плавання, легкої атлетики та велоспорту.

Наразі триває цьогорічна спартакіада ПООП, де на прибічників активного способу життя поважного віку чекають змагання з волейболу, перетягування каната та легкої атлетики. Ветерани ПАЕС продовжують бути лідерами у шахах та шашках. Серед найактивніших учасників виділяються Володимир Дудьєв, Лідія Сухініна, Віктор Краснянський, Микола Ісаков, Ігор Робул і Зоя Калько. За командним заліком ветерани ПАЕС увійшли до першої десятки з 30 команд.

З нагоди відзначення Дня фізкультури і спорту у Раді ветеранів відбулось відкриття стенду з фотографіями зі змагань. Учасники заходу мали змогу переглянути світлини, згадати своїх друзів та поспілкуватися у теплій атмосфері.

Всі, хто брав участь у спортивних заходах, були заохочені. Спортсмени-аматори ветеранської організації отримали премії, розмір яких залежав від кількості змагань, у яких вони брали участь.

 

 

 

Читайте також

«Якнайшвидшого повернення додому!»: чергова партія допомоги від колективу ПАЕС з написами-побажаннями

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

Напередодні Дня Незалежності України оборонці одного з підрозділів на південному напрямку отримали в...

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП ПАЕС АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) на 2022 – 2024 роки

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ &laqu...