Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято осені
AA

Свято осені

23 вересня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” для діток з вадами було організовано та проведено свято осені.

На заході були присутні заступник начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці – начальник відділу  соціальних, інвалідних та пенсійних питань Неля Кучеренко,  соціальний працівник комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Наталія Мороз, працівники відділення, вихованці та рідні і близькі дітей. Всього присутніх 18 осіб.

Силами робітників відділення було поставлено казку «Ріпка», героями якої стали  самі ж вихованці.  Батьки дітей принесли на ярмарку овочі та фрукти.

Всі приготування оправдали сподівання учасників, бо свято вдалося на славу. Всім було дуже цікаво і весело. Присутні могли поласувати соковитими фруктами. Крім того, вихованці порадували присутніх цікавою конкурсною і концертною програмою. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять. 

 

 

 

 

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...