Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники Південноукраїнської АЕС передали чергову партію допомоги бійцям Нацгвардії
AA

Працівники Південноукраїнської АЕС передали чергову партію допомоги бійцям Нацгвардії

У будні й у свята працівники Південноукраїнської АЕС пам’ятають про тих, хто нині захищає країну. В День вишиванки одній із частин Національної гвардії України, що стоїть на варті атомної станції, було передано спеціальне обладнання.

Пристрої вартістю 380 тисяч гривень придбано за кошти, зібрані працівниками енергокомплексу. З перших днів повномасштабного вторгнення на Південноукраїнській АЕС триває благодійна акція «Допомога захисникам України». Закуплене обладнання підвищить боєздатність підрозділу, а відповідно, і безпеку підприємства. «Ми вже випробували ці пристрої. З ними навіть модернізовані росією шахеди, видно краще. Ми впевнені, що обладнання буде служити на благо усього Південноукраїнського енергокомплексу та посилить захист з неба», - зазначив командир частини Олег Худолій.

Традиційно, кожну партію допомоги воїнам передає один із підрозділів атомної станції. Цього разу справу довірили генеральному директору та профспілковому лідеру. «Від усього трудового колективу хочемо подякувати хлопцям, які оберігають нас в таких важких умовах і намагаються відмінно виконувати свою бойову задачу. Вони захищають не лише атомну станцію, а й усю територію України. Разом до Перемоги», -  сказав, передаючи обладнання, генеральний директор філії «ВП ПАЕС» Ігор Полович. «Як зазначив генеральний директор, ці пристрої допоможуть вам краще бачити, тому використовуйте їх з користю. Ми завжди чекаємо на вас», - додав в.о. голови ППО ПАЕС Валерій Макану.

Війна триває, атомники не зупиняються. Одноденний заробіток за травень знову перерахують у фонд благодійної акції, щоб мати змогу підтримувати наших захисників.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...