Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники Південноукраїнської АЕС допомагають ЗСУ
AA

Працівники Південноукраїнської АЕС допомагають ЗСУ

Колектив Південноукраїнської АЕС передав чергову партію допомоги підрозділу, в якому служить один з працівників підприємства. Це вагомий внесок у боєздатність українських захисників.

Передача відбулась з рук в руки. Лише на кілька днів Сергій приїхав з Часового Яру. Він вже не вперше отримує від колег найнеобхідніші засоби для свого підрозділу: «Я звертався двічі, й обидва рази на підприємстві відразу ж відгукувалися. Наше підприємство допомагає конкретно, задовольняючи ті запити, які ми робимо», - розповів Сергій.

Цього разу він забрав технічні засоби, які підвищать боєздатність військових та рятуватимуть життя захисників. Придбали спорядження для військових в рамках благодійної акції «Допомога захисникам України», яка триває на підприємстві від початку повномасштабного вторгнення. Вартість нинішньої партії становить майже 270 тисяч гривень. Всього ж, для частини, в якій служить Сергій, уже виділено понад мільйон гривень.

Допомогу Сергію вручали колеги по підрозділу. Вони постійно з ним на зв’язку і намагаються надати всю можливу підтримку. В середині свого маленького колективу також проводять збори та закуповують амуніцію, медикаменти, технічні засоби, допомагають з ремонтом машин. Атомники впевнені: благодійна акція, яка триває на Південноукраїнській АЕС – це необхідна справа, яка рятує життя захисників. Зупинятися не можна, лише так країна зможе вистояти в цій війні.

 

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...