Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На Південноукраїнській АЕС новий генеральний директор
AA

На Південноукраїнській АЕС новий генеральний директор

З 25 липня на посаду генерального директора філії ВП «Південноукраїнська АЕС» переведено Вячеслава Стоянова. Попередній очільник підприємства Ігор Полович переведений на посаду виконавчого директора з виробництва та ремонтів АТ «НАЕК «Енергоатом».

Про зміни у керівництві енергокомплексу колективу ПАЕС повідомив в.о. голови правління АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін під час робочої поїздки на підприємство. Він подякував колективу за самовіддану працю і висловив сподівання, що і надалі персонал забезпечуватиме стабільну і безпечну роботу енергетичного об’єкта.

Новий очільник філії «ВП «ПАЕС» Вячеслав Дем’янович Стоянов має технічну та економічну освіту. Він закінчив Одеський політехнічний інститут за спеціальністю інженер-фізик-теплоенергетик та Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова за спеціальністю менеджмент організацій, менеджер-економіст.

Свою кар'єру в енергетичній галузі розпочав на Рівненській АЕС оператором реакторного відділення. За час трудової діяльності пройшов усі кар'єрні сходинки оперативної, а потім й адміністративної роботи: працював інженером з експлуатації реакторного обладнання, провідним інженером з управління реактором, начальником зміни реакторного цеху, начальником зміни блока, начальником зміни атомної електростанції служби головного диспетчера ВП «РАЕС», заступником головного інженера з технології та інжинірингу. Останні два роки  Вячеслав Стоянов працював головним інженером – першим заступником генерального директора філії «ВП «Рівненська АЕС».  З 25 липня 2024 року він очолює філію «ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом».

 

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...