Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ПАЕС нагородили учасників фотомарафону
AA

На ПАЕС нагородили учасників фотомарафону

З 1 по 15 вересня у місті-супутнику Південноукраїнської АЕС тривав осінній фотомарафон «Вперед, разом до Перемоги!». Патріотичний івент організовано членами відокремленого підрозділу громадської організації «Українське ядерне товариство» у місті Южноукраїнськ за сприяння філії «Відокремлений підрозділ «Південноукраїнська АЕС».

Участь у фотомарафоні стала вже доброю традицією для багатьох працівників підприємства, їхніх родин та активних містян. Така ініціатива є гарним приводом ще раз звернути увагу на українську культуру, сімейні цінності та любов до рідної землі. Цьогоріч до фотобатлу долучились 12 аматорів, які надіслали на електронну адресу громадської організації понад три сотні світлин.

Учасникам було запропоновано чотири тематичні номінації. У кожній з них визначено переможця:

  • «Якою я бачу Україну» - Катерина Пронь;
  • «Моя українська родина» - Вікторія Буковська;
  • «Милі котики мої» - Анастасія Цапович;
  • «Вільна тема» - Дар’я Пелепецька.

Звання кращої фотомарафонниці 2024 року поправу дісталось Надії Ковтан, яка надіслала на конкурс 106 світлин.

Кожен учасник отримав щирі емоції та пам’ятні подарунки від організаторів. Переможцям вручили грошові сертифікати та термопляшки, а всім учасникам - брендовану сувенірну продукцію: спортивні сумки, блокноти, ручки, екосумки та смаколики.

Під час нагородження голова ВП ГО «УкрЯТ» у місті Южноукраїнськ Олена Вторая подякувала за активність і зазначила, що всі фотороботи варті уваги, адже вони відображають наше рідне, українське, те, що ми понад усе цінуємо та любимо. Крім того, вона анонсувала проведення фотомарафону наступного року та пообіцяла не менш цікаві та приємні заохочення.

 

Читайте також

«Якнайшвидшого повернення додому!»: чергова партія допомоги від колективу ПАЕС з написами-побажаннями

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

Напередодні Дня Незалежності України оборонці одного з підрозділів на південному напрямку отримали в...

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП ПАЕС АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) на 2022 – 2024 роки

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ &laqu...