Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ПАЕС нагородили переможців всеукраїнського онлайн-проєкту #ВсеБудеУкраїна
AA

На ПАЕС нагородили переможців всеукраїнського онлайн-проєкту #ВсеБудеУкраїна

20 березня в інформцентрі філії «ВП Південноукраїнської АЕС» відбулося нагородження переможців всеукраїнського патріотичного творчого онлайн-проєкту Енергоатом Junior #ВсеБудеУкраїна. Конкурс організовано Дирекцією АТ «НАЕК» Енергоатом» для підтримки талановитих дітей та заохочення учнівської молоді до патріотичної активності.

Впродовж чотирьох місяців – з вересня по грудень 2023 року - творча молодь з різних куточків України надсилала на розгляд журі свої роботи. Понад 40 учасників з міста-супутника АЕС Южноукраїнська також долучились до проєкту. Вони представили свої роботи в категоріях: фотокомпозиція, образотворче мистецтво, авторські твори художньої літератури, інструментальне виконання, комп’ютерна анімація, вокал, декламація та насамкінець наївне дитяче мистецтво.

19-ти переможцям та фіналістам проєкту вручили призи та подарунки від організаторів – НАЕК «Енергоатом» і первинної профспілкової організації Компанії.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...