Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Літературна мозаїка – вікторина «Знай закони нашої країни та вмій їх застосувати»
AA

Літературна мозаїка – вікторина «Знай закони нашої країни та вмій їх застосувати»

До відзначення Дня Конституції України КЗ «Міська бібліотека для дітей» запросила своїх активних відвідувачів вихованців літнього табору Happy kids. Для юних відвідувачів було проведено літературну мозаїку – вікторину «Знай закони нашої країни та вмій їх застосувати».

Цікава відео – вікторина розширила дитячий кругозір щодо прийняття Конституції та передумови її написання. Невеличкий огляд правової літератури читацької зали та патріотичну вікторину провела директор бібліотеки Валентина Катранюк.

Діти залюбки відповідали на запитання, хоча і не завжди знали правильну відповідь. Патріотичні бібліотечні заходи такого рівня стимулюють юних українців до любові рідного краю, любові до українських свят та традицій, поваги до людей та вихованню громадянських позицій.

Наші гості мали змогу погортати Конституцію України та інші книги даної тематики. Відсутність електроенергії та небезпечна сучасна ситуація не вплинула на цікаве і корисне бібліотечне дозвілля.

Тож прямуємо в напрямку перемоги і мирного майбуття!!!

 

 

Читайте також