Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Літературна світлиця «Моя родина – вся Україна»
AA

Літературна світлиця «Моя родина – вся Україна»

П’ятнадцятого травня в міській бібліотеці для дітей відбувся захід літературна світлиця «Моя родина – вся Україна» з нагоди Міжнародного дня сім’ї. До бібліотеки цього дня завітали  активні читайлики разом зі своїми сім’ями. 

Бібліотекарка Олена Горох підготувала для родин цікаві та пізнавальні вікторини по улюблених дитячих казках як українських, так і світових. До уваги гостей було запропоновано відеоматеріал, за допомогою якого легко та цікаво вивчати рідну мову. Важливо дбати про те, що дивляться та читають діти, адже якісний контент формує в них національну ідентичність та культурну приналежність. З цією метою родинам також було презентовано книгу сучасної української письменниці Лариси Ніцой «Незламні мураші», де йдеться про боротьбу за свою землю та  культуру маленького, але дуже сильного народу. До того ж відвідувачі мали нагоду познайомитися з книжковою виставкою «Мудрість книг об’єднує родину», де представлено ряд захопливих книг для сімейного читання.

Родинна зустріч у бібліотеці пройшла у теплій та невимушеній атмосфері. Двері міської бібліотеки для дітей завжди відчинені для сімей нашої громади!

Ласкаво просимо!

 

Читайте також