Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 26 червня в Україні відзначають Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками
AA

26 червня в Україні відзначають Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками

26 червня в Україні відзначають Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками.

Наркоманія, мабуть, одне з найстрашніших явищ сучасності. З кожним днем все більше людей у всьому світі піддається спокусі і потрапляє у пастку цієї залежності, намагаючись з її допомогою сховатися від щоденних проблем. Небезпека наркоманії полягає в тому, що вона як патологічний стан, певною мірою незворотна, і частина негативних змін, що відбулися в організмі, залишається назавжди. Для багатьох людей наркоманія залишається довічним діагнозом.

З метою підвищення обізнаності та профілактики,  фахівцем із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно працівниками Арбузинського відділу з питань виконання кримінальних покарань та пробації м. Южноукраїнська було проведено лекцію для осіб, які мають проблеми з законом та організовано перегляд відеоролика на тему: «Правда про наркотики».  

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...