Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

10.05.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проекти регуляторних актів – проекти рішень Южноукраїнської  міської ради:

 -  «Про встановлення на 2020 рік ставок єдиного податку в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати земельного податку в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок орендної плати за землю в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок туристичного збору в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставки транспортного  податку в місті Южноукраїнську», якими встановлюються ставки місцевих податків та зборів на 2020 рік в місті Южноукраїнську.

Підставою для розробки даних проектів рішень є Податковий кодекс України, Бюджетний кодекс України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2017  №483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Проекти регуляторних актів разом з аналізами регуляторного впливу 10.05.2019 оприлюднені на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

З проектами регуляторних актів та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в міській бібліотеці  для дорослих, в бібліотеці  ПК «Енергетик» та в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Цвіточний 9, тел. 5-57-78, 2-11-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня їх оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів регуляторних актів приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел. 5-57-78, 2-11-24 факс 5-62-00.