НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, в місті Южноукраїнську


Версія для друку

від 10.05.2019 Дата оприлюднення: 10.05.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «     »                      2019    №  ____                             

                     сесії                 скликання                              

 

Про встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, 
відмінне від земельної ділянки, в місті Южноукраїнську

 

Керуючись п. 24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.ст. 7, 10, 12, 266 глави 1 розділу XIV Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 24.05.2017  №483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»,  з метою  забезпечення  надходжень до міського бюджету від  сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Встановити на території міста Южноукраїнська на 2020 рік:

 1.1 ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (додаток 1);

 1.2 пільги для фізичних та юридичних осіб, надані відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України (додаток 2).

2. Елементи податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки: платники  податку, об’єкт оподаткування, база оподаткування, порядок обчислення, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та подання звітності про обчислення і сплату  податку визначено статтею 266 Податкового кодексу України.

3. Рішення набирає чинності з 01.01.2020.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                       В.К. Пароконний

 

 

Петрик

2-11-24

Прикріплені файли: