НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про встановлення на 2020 рік ставки транспортного податку в місті Южноукраїнську


Версія для друку

від 10.05.2019 Дата оприлюднення: 10.05.2019

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «     »                      2019    №  ____

                     сесії                 скликання

                              

Про встановлення на 2020 рік ставки транспортного податку в місті Южноукраїнську

 

Керуючись п. 24 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. 8.3 ст. 8, ст.ст 10, 12, 267 глави 1 розділу XIV Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою  з метою  забезпечення  надходжень до міського бюджету від  сплати транспортного податку, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

 

1.  Встановити на 2020 рік ставку транспортного податку у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль, що є об'єктом оподаткування з розрахунку на календарний рік.

2. Елементи транспортного податку: платники  податку, об’єкт оподаткування, база оподаткування, порядок обчислення, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та подання звітності про обчислення і сплату  податку визначено статтею 267 Податкового кодексу України.

3. Рішення набирає чинності з 01.01.2020.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                   В.К. Пароконний

 

 

Петрик

2-11-24

Прикріплені файли: