Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання 18 сесії Южноукраїнської міської ради сьомого скликання
AA

Відбулось засідання 18 сесії Южноукраїнської міської ради сьомого скликання

         01 грудня відбулося засідання 18 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якому розглянуто 26 питань порядку денного.

        В роботі сесії взяли участь 31 депутат Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак О.М. та мешканці міста.

       Міська рада надала згоду на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області цілісного майнового комплексу комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради», також прийняла до комунальної власності цілісний майновий комплекс державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України» та затвердила Статут у новій редакції.

      Крім того, депутати прийняли рішення про реорганізацію (припинення) державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України» шляхом перетворення в комунальний заклад.

       Депутати міської ради прийняли Програму та Положення «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2017 рік, зміни до складу міської державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при міській раді. Внесено зміни до Порядку розподілу земельних ділянок між учасниками антитерористичної операції та сім’ями, члени яких загинули під час участі в антитерористичній операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Южноукраїнська, також присвоєна назва вулиці імені - Фукса Володимира Павловича.

     Крім того, прийнято рішення про внесення змін до бюджету міста на поточний рік, приватизацію житла та рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів міської ради сьомого скликання (загальний реєстр прийнятих рішень) 18 сесії від 01.12.2016.

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...