Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Увага! Прийом грантових заявок
AA

Увага! Прийом грантових заявок

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (далі - КЕУ), яку впроваджує компанія «Кімонікс Інтернешнл Інк.», оголошує прийом грантових заявок на реалізацію заходів, спрямованих на підтримку та розвиток українських переробних підприємств у таких галузях: виробництво упаковки та пакувальних матеріалів, харчова промисловість, машинобудування та металообробка, текстиль, продукти для відновлення та відбудови (будівельні матеріали, вікна, двері, металоконструкції, електротовари тощо). Програма USAID КУ очікує надати орієнтовно 10 млн доларів США шляхом присудження близько 30 грантів, сума яких приблизно становитиме від 150 тис. доларів США до 500 тис. доларів США.

Кінцевий термін подання заявок - 8 березня 2024 року.

Детально ознайомитися із зазначеною інформацією можна за посиланням: http://surl.li/qkbqr 

3 метою забезпечення координації міжнародної технічної допомоги та залучення грантових коштів в область, просимо розповсюдити інформацію серед підприємств-потенційних учасників Програми USAID надати інформацію щодо зазначених підприємств на uzed.mk@ukr.net до 15 лютого 2024 року.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Для підтвердження участі в інформаційній онлайн-сесії, будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням: Інформаційна онлайн-сесія щодо грантів для підтримки середніх та великих виробничих підприємств https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffRsWfG3nr0k9gd7TcVcObwRUYKIJJbaID-TUg4eA2FaoSMw/viewform до 12 лютого 2024 р.  Програма КЕУ надасть посилання для участі в інформаційній онлайн-сесії лише тим заявникам, які зареєструвалися до зазначеного кінцевого терміну.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...