Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Увага! Конкурс!
AA

Увага! Конкурс!

З метою залучення додаткових джерел фінансування для покращення соціально-економічного стану області та міста, Посольством Великої Британії в Києві оголошено конкурс проектів для громадських організацій та державних органів на підтримку реформи децентралізації, прав людини та інформування про НАТО в Україні на період з 01 червня 2019 по 15 березня 2020 року.

Успішні проекти повинні мати стійкі результати і чітко визначити зміни, які будуть досягнуті. Вони можуть також спиратися на проекти інших організацій, доповнюючи їхні зусилля.

Максимальне фінансування проектів «Реформа децентралізації» та «Права людини» становить 70 000 фунтів стерлінгів та 10 000 фунтів стерлінгів для проектів «Україна-НАТО». Співфінансування не є обов'язковим, проте надаватиме додаткові переваги у відборі проектів.

Фінансування надаватиметься у 2019-20 роках (проекти повинні бути реалізовані та всі платежі здійснені до 15 березня 2020 року). Адміністративні витрати (оренда офісу, управління проектами та заробітна плата бухгалтера, комунальні послуги, зв'язок, канцелярські товари, банківські платежі тощо) не повинні перевищувати 8% загального бюджету проекту. Коштами гранту не може бути профінансовано академічні курси або дослідження, курси англійської мови, придбання ІТ або іншого обладнання.

Програма буде зосереджена на наступних напрямках:

  • Підтримка реформи децентралізації - проектні пропозиції, спрямовані на сприяння успішному впровадженню процесу децентралізації відповідно до міжнародних стандартів прозорого та підзвітного бюджетного процесу, спроможності місцевого самоврядування та активних громад.
  • Права людини - пропозиції, спрямовані на підтримку успішної реалізації Україною своєї Національної стратегії прав людини, підвищення поваги до рівності та недискримінації для всіх членів суспільства, зокрема, ЛГБТ та людей з обмеженими можливостями; підтримка правозахисників.
  • Україна - НАТО - пропозиції, результатом реалізації яких буде зростання обізнаності та розуміння про НАТО в Україні, зокрема, цінностей, політики та діяльності; покращення суспільного сприйняття НАТО серед цільових груп, зокрема на Півдні та Сході України та серед молоді; підвищення рівня обговорення питань миру та безпеки. Проекти повинні зосереджуватися на аспектах поточної діяльності НАТО в Україні, на користі відносин між Україною та НАТО, а також на сприянні НАТО школам та університетам по всій країні, в тому числі за допомогою конференцій, семінарів, а також цифрової, мультимедійної або онлайн-діяльності.

Проектні пропозиції подаються за наданою аплікаційною мовою у форматі MS Word Document, бюджет проекту - у форматі таблиці MS Excel (з розбивкою витрат за видами діяльності). Всі витрати мають бути зазначені у фунтах стерлінгах.

Пропозиції необхідно направити до Посольства Великої Британії в Києві за адресою Kyiv.Projects@fco.gov.uk до 17.00 (за київським часом) 25 березня 2019 року. У рядку теми, необхідно вказати напрям за яким подається пропозиція та ім'я учасника. Оцінка пропозицій буде проведена до кінця квітня, відібрані проекти мають розпочати реалізацію в червні.

З інформаційними матеріалами щодо конкурсу можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті https://www.gov.uk/government/news/call-for-project-proposals-under-fco-bilateral-programme-2019-20 

 

 

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...