Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У міській бібліотеці для дорослих відбулася презентація збірки віршів
AA

У міській бібліотеці для дорослих відбулася презентація збірки віршів

«Безкінечні дощі» учениці 11 класу ЮЗШ №2  Третяк Олени. Також було представлено есе «Те, що важливо» Бикової Евгенії учениці 11 класу Южноукраїнської гімназії №1. Юні, талановиті дівчата - слухачі секції МАН ЦДЮТ «Літературна творчість», керівником якої є Василенко Оксана Миколаївна.

Третяк Олена на обласному конкурсі захисту творчих робіт в місті Миколаєві за свою збірку віршів посіла третє місце. В обласному конкурсі «Я - патріот України»  Євгенія Бикова посіла перше місце за своє есе. Творчі роботи учениць вразили членів журі своєю неординарністю.

Присутні на заході старшокласники шкіл міста мали можливість ознайомитися з творчістю молодих дарувань та послухати вірші у виконанні автора Третяк Олени. Також працівники бібліотеки провели бесіду біля книжкової виставки «Чарівний світ поезії», приуроченої до Всесвітнього дня поезії, який відзначають 21 березня.

 

 

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...