Пам’ятка з ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин
Res --> 1
Відповідно до вимог ч. 4 ст. 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 №590 можна виділити наступні варіанти спрощеного підходу до впровадження принципів НАССР:
Оператори ринку, які застосовують методи спрощеного підходу, повинні належно оцінювати будь-які зміни у своїй діяльності та аналізувати можливість застосування методів спрощеного підходу за нових умов. Крім цього, слід звернути особливу увагу на результативність процедур, оскільки під час перевірок виявлені невідповідності, за певних умов, можуть трактуватися, як відсутність впровадження НАССР.
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області з...
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївс...
У багатьох людей постає питання: як захистити себе від завищених тарифів на комунальні пос...
Питна вода — основа життя, і її якість безпосередньо впливає на здоров’я людей. Вода кла...
Єдиним законним місцем для торгівлі харчовими продуктами, крім продовольчих магазинів, є агропродово...
Єдиним законним місцем для торгівлі харчовими продуктами, крім продовольчих магазинів, є агропродово...
Продукти харчування – товар, до якого завжди висуваються жорсткі вимоги, пов'язані з умова...
Контроль за питним водопостачанням є пріоритетним питанням на території Вознесенського району. З 26...
Протягом п’яти місяців 2024 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській обл...