Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ще один Меморандум про співпрацю
AA

Ще один Меморандум про співпрацю

24 січня у залі засідань виконавчого комітету відбулося підписання Меморандуму про партнерство між нашою та Мостиською громадами. На початку онлайн зустрічі секретар Южноукраїнської міської ради Денис Кравченко подякував колегам зі Львівської області за руку допомоги, яку вони простягнули в перші дні повномасштабного вторгнення під час евакуації населення нашої громади: «Ви нам дуже допомогли, і це підтверджує, що ми єдині з вами. На знак дружби та єдності пропонуємо підписати Меморандум, який в подальшому розширить наші з вами можливості».

Представники обох міських рад познайомились один з одним, поділилися баченням майбутньої співпраці, після чого голова Мостиської міської ради Мирослава Пельц та секретар Южноукраїнської міської ради Денис Кравченко підписали Меморандум. Він передбачає співпрацю та обмін досвідом у сфері євроінтеграції, залучення інвестицій, електронного урядування, впровадження енергоефективних заходів і технологій, інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громаді тощо.

Таким чином підписаний Меморандум про співпрацю вже з другою громадою України (перша – Звягельска). Керівний склад Южноукраїнської громади впевнений, що закріплення стосунків з іншими радами сприятиме сталому розвитку нашої громади.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...