Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ремонтні роботи в КНП ЮМБЛ
AA

Ремонтні роботи в КНП ЮМБЛ

З 6 серпня в стаціонарних відділеннях КНП «ЮМБЛ» проводяться роботи з заміни систем водопостачання. Через специфіку об’єкта, ремонтники вимушені підлаштовуватися під медиків. В реанімації та операційній працюють лише у вихідні. В будні дні у разі великого надходження пацієнтів, за вимогою лікарів, ремонтники  призупиняють роботи. За договором системи водопостачання мають бути замінені до 31 жовтня.

Продовжуються роботи з ремонту двох пасажирських та двох операційних грузових ліфтів. З моменту введення в експлуатацію ліфтів ( а це понад 40 років) жодного разу не проводили капітальний ремонт, що призвело до критичної ситуації з їх експлуатації. Відповідно висновків експертизи « Чорноморського Експертно-Технічного центра Держпраці» вони визнані аварійними та непридатними до використання.

Також здійснювався  поточний ремонт покрівлі, який наразі вже виконаний.

Фінансування ремонту покрівлі, ліфтів, заміни систем водопостачання здійснюється за кошти, виділені з бюджету громади.

Завдяки сумлінної співпраці директора КНП «ЮМБЛ» Сергія Лупова, виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та працівників КП ЖЕО здійснюється  максимальна підготовка нашої лікарні до осінньо-зимового періоду та забезпечення  комфортних умов перебування пацієнтів у стаціонарних відділеннях.

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...