Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про проведення планових занятть-тренінг
AA

Про проведення планових занятть-тренінг

Вакцинація визнана у світі найкращим засобом захисту від інфекційних захворювань, дякуючи їй попереджено мільйони каліцтв та смертей. Вакцинація це ще й питання національної безпеки.

На базі дитячої поліклініки ДЗ СМСЧ № 2 проводяться планові заняття-тренінги з підвищення кваліфікації персоналу поліклініки медпрцівників дитячих дошкільних закладів та загальноосвітніх шкіл. Кожний медичний працівник, що бере участь в імунопрофілактиці має сертифікат, який надає право на проведення профілактичних щеплень та туберкулінодіагностики.

15.01.2016 року зав. дитячої поліклініки Качуровською Ж.Д., зав. педіатричного відділення Кобзар Л.Л. та старшою медичною сестрою дитячої поліклініки Кравець Н.М. проведено заняття-тренінг під назвою ”Ефективне консультування з питань імунопрофілактики. Організація щеплювального процесу”, за участю фельдшерів та медичних сестер дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл.

Адміністрація дитячої поліклініки висловлює щиру подяку відділу управління освіти та його керівнику Сінчуку Ю.М. за співпрацю в питаннях імунізації та охорони здоров’я дітей.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...