Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акту – проект рішення Южноукраїнської  міської ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності в місті Южноукраїнську та затвердження складу Конкурсної комісії з проведення інвестиційного конкурсу в місті Южноукраїнську».

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є Цивільний кодекс України, Господарський кодекс України, Земельний кодекс України, закони України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про інвестиційну діяльність», «Про режим іноземного інвестування», Програма соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ», затверджена рішенням Южноукраїнської міської ради від 03.03.2016 №97, міська програма «Механізм стримувань і противаг, як засіб міста в створенні привабливих умов залучення інвестицій», затверджена рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №199.

 Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 23.01.2017 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці  № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, за адресою: бульвар  Цвіточний 9,  тел. 5-57-78.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення проекту на офіційному сайті міста  Южноукраїнська за адресою: www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, тел. 5-57-78, факс 2-15-47.                                                

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...