Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський голова зустрівся з жителями селища Костянтинівка
AA

Міський голова зустрівся з жителями селища Костянтинівка

Проблемні питання селища обговорили жителі Костянтинівки з міським головою Валерієм Онуфрієнком у п’ятницю ввечері. У спілкуванні також взяли участь староста Костянтинівського старостинського округу Олександр Черней, директор КП «Грааль» Олександр Павлів та депутат Южноукраїнської міської ради Антоніна Ананченкова.

Люди більш за все скаржилися на нестабільне водопостачання. Комунальне підприємство «Грааль», яке надає цю послугу, має низку проблем: від майже шестимільйонного боргу перед ВП ПАЕС до кадрового голоду та відсутності достатнього матеріально-технічного забезпечення. Валерій Онуфрієнко пояснив, що наразі ведуться активні роботи з реорганізації підприємства, які дозволять стабілізувати водопостачання в селищі. 

Жителі Костянтинівки також розпитували щодо перспектив освітлення вулиць, ремонту доріг, надання послуг з асенізації, приведення до ладу кладовища. Долею триповерхового будинку, який знаходиться на балансі фактично не діючого КП «Лотос», стурбовані його мешканці. Будівля, зокрема покрівля, потребує ремонту, але ж зробити його за власні кошти мешканці не в змозі.

Міський голова взяв у роботу всі озвучені питання та домовився з жителями Костянтинівки про наступну зустріч – у серпні, на якій планує відзвітувати про усунення проблем.

 

Читайте також