Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський етап Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»
AA

Міський етап Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

З 1  по 30 квітня в місті Южноукраїнську проводиться  міський етап Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Головною метою  проведення  Місячника,  є покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення за місцем проживання.

Основними завдання Місячника, є упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього періоду за участю широкої громадськості.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради закликає усіх суб’єктів підприємництва, громадські організації, мешканців житлових мікрорайонів, особливо молоді міста Южноукраїнська до  участі у запланованому заході. Всі не байдужі можуть взяти участь у будівництві, ремонті та облаштуванні спортивних та дитячих майданчиків у дворах, де ви проживаєте.

Не будьте байдужими, адже спорт - це життя !

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...