Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міська бібліотека для дорослих. Книжкова виставка «Живий плач мертвої зони»
AA

Міська бібліотека для дорослих. Книжкова виставка «Живий плач мертвої зони»

С кожним роком все далі відходять у минуле події, пов’язані  з аварією на Чорнобильській АЕС – найбільшої у світі техногенною та екологічною катастрофою. Утім, до цієї теми ще неодноразово будуть звертатися політики, вчені, медики… А для чисельної армії переселенців і власне самих ліквідаторів Чорнобиль назавжди залишатиметься незагоєною  раною.

Віримо і надіємось, що у держав і народів, усього людства вистачить мудрості, волі та відповідальності, щоб іти далі зваженим і осмисленим шляхом, на якому не залишиться місця таким зловісним віхам, як Чорнобиль.

Відвідувачі матимуть змогу ознайомитися з друкованими виданнями, представленими на виставці після закінчення карантину за адресою:  б-р Цвіточний, 4.

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...