Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Конкурс "Це КРАФТ"
AA

Конкурс "Це КРАФТ"

ПЕРІОД ПОДАЧІ ЗАЯВКИ:

Не пізніше 31.08.2023

ДЕ:  

Вся Україна

ГАЛУЗІ:

Крафт

ОРГАНІЗАТОР:

Фонд «ЦЕ КРАФТ»

СУМА:

1500 грн.

ДЛЯ КОГО:

 

  • Вам має бути понад 18 років і ви маєте проживати в Україні.
  • Конкурс призначений для початківців і тих, хто бажає створити новий виріб, але не має для цього достатньо ресурсів і знань.
  • Якщо ви вже діючий творець/митець/дизайнер/виробник і вам порібна підтримка.

МЕТА ПРОЄКТУ:

Підтримати мікропідприємців крафтовиків і ремісників

МОЖЛИВОСТІ:

 

Надається фінансування прототипу / мінімальної партії / деталі виробу до 1000 грн., якщо виробництво коштує більше – ви маєте дофінансувати за власний рахунок.

Попередньо укладається договір з переможцем конкурсу на перерахування благодійного внеску від благодійного фонду “Це Крафт”. Договір визначає терміни для виготовлення виробу і відповідальність сторін.

УМОВИ:

Заявка на участь в конкурсі складається із візуального зображення (цифрове зображення малюнку, фото, схеми) і супровідного листа з описом вашої ідеї.

У описовій записці просимо заначити ваше бачення актуальності для регіону або України, потенційну культурну і економічну цінність. Обсяг записки – до 2-х сторінок. Також у супровідному листі зазначте ваші П.І.Б., контакти, дату заповнення заявки.

 Ідея повинна бути на 100% авторською. Якщо комісія виявить плагіат, пропозицію виключать з конкурсу.

Гармонійність, краса, естетичність об’єкта як виробу.

Бажано аби виробництво було запропоновано з екологічних та натуральних матеріалів.

Вироби можуть (не обов’язково) презентувати ідею української ідентичності, територіальної або культурної причетності, історичну ретроспективу. Якщо ви подаєте ідею на основі традиційної української творчості, то пропонуємо їх стилістично осучаснити.

Пропозиції подаються через гугл-форму

Також запитання і пропозиції можна написати на електронну адресу itscraftua.charity.fund@gmal.com , у темі листа пишіть «Запитання щодо Конкурсу творців».

На постійній основі надаються фахові консультації заявникам. Запис на консультацію можна зробити за номером телефону 066-898-2224.

Оголошення результатів конкурсу відбувається протягом 20 днів відповідно на сторінках «Це Крафт» в Інстаграм і Фейсбук

ДЖЕРЕЛО:

Постійний Конкурс творців реалізовується командою благодійного Фонду “Це Крафт” за підтримки громадської організації “Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад” в рамках соціальної складової соціального підприємства Це Крафт.

 

Читайте також