Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Депутати перерозподілили кошти на нагальні потреби
AA

Депутати перерозподілили кошти на нагальні потреби

1 листопада у виконавчому комітеті відбулося засідання депутатської комісії Южноукраїнської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. В ньому взяли участь члени депутатської комісії: Олександр Миронюк, Лідія Паламарчук, Анжела Савастру, Ольга Андрєєва, Валентина Єрьоменко, працівники виконавчого комітету й комунальних підприємств міста.

Під час засідання депутати погодили зняття з резерву та внутрішній перерозподіл бюджетних призначень.

Так, 3 млн. 355 тис. 500 грн. вирішено направити в межах дії програми щодо організації мобілізаційної підготовки та територіальної оборони на надання субвенції військовій частині на придбання двох автомобілів типу PICK UP (за умови підтвердження військовою частиною вартості придбання).

2 млн. 500 тис. грн. перерозподілені на надання субвенції іншій військовій частині на придбання FPV дронів-камікадзе.

1 млн. грн. спрямований на придбання спеціалізованого транспортного засобу на базі Renault DUSTER для Управління Служби Безпеки України в Миколаївській області (за умови підтвердження Управлінням вартості придбання).

2 млн. 500 тис. грн. виділено на забезпечення виплати заробітної плати працівникам КНП «ЮМБЛ».

230 тис. 545 грн. направлено на капітальний ремонт системи теплопостачання будівлі ЦНАП, в тому числі на розробку і експертизу проектно-кошторисної документації.

406 тис. грн. перерозподілено на утримання дитячої школи мистецтв та централізованої бухгалтерії УМСК на оплату праці працівників.

810 тис. грн. вирішено перерозподілити в межах дії комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» в частині пільгового проїзду автомобільним транспортом окремих категорій громадян на міських, приміських та спеціальних маршрутах у зв’язку із збільшенням кількості пільговиків.

За зверненням ще одної військової частини, депутати погодили зміну майна, яке планувала закупити ця частина на раніше виділену суму 12 млн. 983 тис. грн.: ці кошти будуть спрямовані на придбання DAEWOO Maximus, Mitsubishi L200 Intense, 3 одиниці T6.1 Kombi CITY (за умови підтвердження військовою частиною вартості придбання).

27 тисяч 471 грн. направлено на придбання та встановлення 8 дорожніх знаків на території громади.

30 тис. грн. виділено на придбання генератора потужністю 5,5 кВт (головний розпорядник бюджетних коштів – управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами).

Також депутати перерозподілили 597 тис. 500 грн. на забезпечення фінансування Пунктів незламності у період довготривалого відключення електроенергії в нашій територіальній громаді.

Більш детальна інформація про погодження перерозподілу коштів представлена у протоколі депутатської комісії Южноукраїнської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інвестицій, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва на офіційному сайті міста: http://surl.li/mtipq

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...