Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бібліотекар – це не професія, а стан душі
AA

Бібліотекар – це не професія, а стан душі

Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова,  – що  може бути достойнішим? Скільки в стінах бібліотек переплелось людських долонь, скільки збережено і упорядковано книг!

Невеликою частиною бібліотек України є комунальний заклад «Міська бібліотека для дорослих», в якому працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не просто роботою, а своєю місією на землі, покликанням своєї душі. Це люди, які допомагають творити свято, цим дихають і живуть.

Цієї осені колектив бібліотеки святкує свій 40- річний  ювілей. Це свято духовно багатого колективу бібліотечних працівників.

 

Шановні колеги!

Від імені колективу бібліотеки для дітей щиро вітаємо вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек та 40-річним ювілеєм!

Бажаємо вам творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.

Зичемо вам і вашим близьким міцного здоров'я, благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості!

 

 

З повагою і вдячністю за вашу працю, професіоналізм і відданість професії колектив комунального закладу «Міська бібліотека для дітей»

 

 

 

 

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...