Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги пільгової категорії міста Южноукраїнськ!
AA

До уваги пільгової категорії міста Южноукраїнськ!

Управління праці та соціального захисту населення повідомляє, що з 1 липня 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 389 «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї». Пільги деяким категоріям громадян надаються за умови, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на 1 особу за попередні 6 місяців не перевищує величини доходу, що дає право на податкову соціальну пільгу (1710,00 грн.)

Якщо Ви або члени Вашої родини, які користуються пільгами, працюєте, навчаєтесь, одержуєте доходи від підприємницької діяльності або є непрацюючими працездатними особами, з метою визначення права на отримання пільг Вам необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за адресою: б-р Цвіточний, 4, кабінети № 2 або № 6.

При собі необхідно мати: паспорт; ідентифікаційний код Ваш та членів Вашої родини; довідки про доходи Ваші та членів Вашої родини (крім довідок про розмір пенсії та соціальної допомоги) за попередні 6 місяців; у випадку відсутності доходів – документи, що підтверджують їх відсутність.

Якщо із доходів у Вас тільки пенсія або соціальна допомога, звертатися до управління немає потреби – всі розрахунки щодо визначення права користування пільгами на житлово-комунальні послуги будуть виконані автоматично.

Для пільгової категорії «Діти війни» - середньомісячний дохід розраховується по кожному пільговику окремо, без врахування членів сім’ї.

Інвалідам війни, учасникам бойових дій, чорнобильцям 1 та 2 категорії, реабілітованим особам, ветеранам військової служби, органів внутрішніх справ, цивільного захисту  - пільги, як і раніше, будуть надаватися без урахування доходів.

Додаткова інформація за тел. 5-44-66 або 5-65-36.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...