Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звягель став нашим містом-партнером
AA

Звягель став нашим містом-партнером

Меморандум про співпрацю між Южноукраїнською та Звягельською міськими територіальними громадами був підписаний цього тижня в онлайн режимі. У спілкуванні з очільниками Звягеля Житомирської області з нашого боку взяли участь секретар міської ради Олександр Акуленко, перший заступник міського голови Олексій Майборода, заступник міського голови Марія Дроздова, начальник управління діловодства та зав’язків з громадськістю Антоніна Мартинко, начальник управління молоді, спорту та культури Неля Захарко, заступник начальника управління економічного розвитку Людмила Тарба, начальник відділу інвестицій та міжнародного співробітництва управління економічного розвитку Людмила Воронова.

Ідея про підписання Меморандуму та подальше співробітництво народилася ще минулого літа у Белхатуві. Під час візиту до цього польського міста учасники делегації від Южноукраїнської громади познайомилися з представниками місцевого самоврядування низки міст України, з деякими досягли домовленостей про співпрацю заради більш успішного розвитку. Тож Звягель став першим нашим українським містом-побратимом.

На онлайн зустрічі її учасники коротко ознайомили одне одно з інформацією про свої громади, обговорили сфери та механізми взаємодії. Секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко та Звягельський міський голова Микола Боровець підписали Меморандум про партнерство та співпрацю. І хоча офіційно документ був підписаний лише цього тижня, фактично наші громади вже давно обмінюються досвідом, зокрема у культурній та економічній сферах.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...