Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання спостережної комісії
AA

Засідання спостережної комісії

21 грудня 2021 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марії ДРОЗДОВОЇ проведено засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. Також в засіданні приймали участь представники спостережної комісії при Миколаївській облдержадміністрації в он-лайн режимі за допомогою спеціального програмного додатку ZOOM.

Під час засідання було обговорено результати моніторингового візиту до лікувального закладу охорони здоров’я філії ДУ «ЦОЗ ДКВС України» при установі виконання покарань, медичної частини № 83, з питань забезпечення права в’язнів на охорону здоров’я та медичну допомогу, який було проведено 14.12.2021.

Підтримано подання щодо умовно-дострокового звільнення від відбування покарання засуджених осіб, які стали на шлях виправлення, про хід здійснення громадського контролю за поведінкою осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання у листопаді місяці та інші питання, які відносяться до повноважень спостережної комісії.

 

Читайте також