Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці
AA

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій Міжнародної організації праці у 2024 році Всесвітній день охорони праці проводиться під девізом: «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці».

Зміна погодних умов значно впливає на умови праці, збільшуючи професійні ризики для працівників. Тепловий стрес, забруднення повітря, УФ-випромінювання та інші екстремальні погодні явища стають частішими, підвищуючи ризик професійних захворювань та аварій.

24 квітня 2024 року в залі засідань управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання круглого столу щодо підведення підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці.

Участь у круглому столі прийняли провідні спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ міста Южноукраїнська.

На засіданні виступили заступник начальника-начальник відділу з питань праці та сім’ї  управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради  ФІЛОНОВА Олена, яка ознайомила присутніх зі зверненням організаційного комітету з підготовки та проведення у 2024 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці та доповіла про виконання Плану заходів Южноукраїнської міської ради до Всесвітнього дня охорони праці. ЖУРАВЛЬОВА Анастасія доповіла про роботу, проведену відділом профілактики та розслідувань нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області з нагоди Дня охорони праці в Україні. Представники підприємств поділилися досвідом та роботою із проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці.

Після засідання круглого столу присутні вшанували пам'ять загиблих на виробництві та поклали квіти до «Алеї пам’яті загиблих (померлих) на виробництві» на Меморіальному комплексі міста Южноукраїнська.

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...