Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнська міська громада взяла участь у резиденції ідей з цивільно-військового партнерства
AA

Южноукраїнська міська громада взяла участь у резиденції ідей з цивільно-військового партнерства

Южноукраїнська міська громада взяла участь у резиденції ідей з цивільно-військового партнерства. Ця триденна подія відбувалась у Львові.

Змістовні заходи, насичені різноманітними зустрічами та знайомствами з фахівцями своєї справи, надали розуміння та освідомлення нових підходів та інструментів для підтримки військових, ветеранів та їхніх родин. Нові знання і досвід Львова та інших громад України про програми і підтримку родин ветеранів та військових, про доступність у місті, про адаптацію медичної галузі, про способи пам'яті та вшанування героїв. Все це наша нова реальність та необхідність адаптувати громаду під виклики сьогодення, адже кожне місто має свою екосистему: від доступних послуг до інклюзивної екскурсії.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...