Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Виїзна зустріч спостережних комісій
AA

Виїзна зустріч спостережних комісій

14 грудня 2021 року було проведено виїзну зустріч спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради з представниками спостережної комісії при Миколаївській облдержадміністрації на території Державної установи «Арбузинська виправна колонія № 83».

Під час зустрічі було проведено моніторинг забезпечення права в’язнів на охорону здоров’я та медичну допомогу. Проведено перевірку лікувального закладу охорони здоров’я філії ДУ «ЦОЗ ДКВС України» при установі виконання покарань, медичну частину № 83. Перевірку організації проведення первинного медичного огляду осіб позбавлених волі при прийомі в установу, місце проведення огляду та його облаштування, організацію проведення повного медичного обстеження, організацію проведення тілесного огляду осіб позбавлених волі медичним працівником, планових профілактичних медичних оглядів, надання невідкладної медичної допомоги, медичного огляду в приміщенні ДІЗО, ПКТ (ОК), протиепідемічних і профілактичних заходів в установі, умови для людей з особливими потребами, підготовка до звільнення та наявність скарг в’язнів на медичне обслуговування (основні проблеми).

За результатами проведеного моніторингу керівництву Державної установи «Арбузинська виправна колонія № 83» будуть надані відповідні рекомендації для покращення роботи установи.

 

 

Читайте також