Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відсвяткували Міжнародний день волонтера
AA

Відсвяткували Міжнародний день волонтера

Небайдужість, невтомна праця, самовідданість та віра в майбутнє – ці якості притаманні кожному солдату однієї з найпотужніших армій нашої країни, а саме армії волонтерів. Вони виконують титанічну роботу в тилу, забезпечуючи бійців на нулі багатьма необхідними речами – від маскувальних сіток до тепловізорів та, навіть, танків. Вони допомагають й внутрішньо переміщеним особам, що втекли від жахів війни без речей та грошей. Сьогодні найкращі волонтери Южноукраїнської громади зібралися у сесійній залі виконавчого комітету на урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Святковий настрій у залі створили солістки міського центру культури та дозвілля управління молоді, спорту та культури. Секретар Южноукраїнської міської ради Денис Кравченко подякував всім жителям громади, які приєдналися до волонтерського руху, та вручив Подяки міського голови тим з 59 волонтерів, хто зміг долучитися до заходу. Наймолодші отримувачі нагород – 9-річний Матвій та 8-річний Сергійко, які допомагали збирати гроші на ЗСУ. Бурхливими оплисками присутні в залі вітали депутата Миколаївської обласної ради, керівника БО «БФ Берегиня Південь» Людмилу Самчинську, яка є одним з найактивніших волонтерів громади.

Денис Кравченко також вручив Подяки міського голови трьом колективам – підрозділу сіткарів «Бугові мавки» громадської організації «Волонтери Бого-Гарду», групі «Вітамінні смаколики для наших соколиків» та Южноукраїнському міському центру  Миколаївської  обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Після спільного фото волонтери, сповнені натхнення, енергії та віри в майбутню перемогу, розійшлися, щоб продовжити свою копітку та таку важливу для суспільства та країни справу.

 

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...