Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся рейд з ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої (стихійної) торгівлі
AA

Відбувся рейд з ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої (стихійної) торгівлі

Комісією з ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої (стихійної) торгівлі в місті Южноукраїнську, до складу якої входять  представники управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, інспекції з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади та відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції  26.09.2023 та 30.09.2023 здійснено  рейди-обстеження.

Основними місцями виникнення несанкціонованої торгівлі є територія біля житлових будинків на проспекті Незалежності, 11-13 та територія біля магазину «Сільпо» на проспекті Незалежності, 35.

З особами, які реалізовували товари у невстановлених місцях без відповідних дозвільних  документів проведено профілактичні бесіди та  запропоновано перейти здійснювати торгівлю на території ринків.

Боротьба з осередками стихійної торгівлі є важливою, адже їх діяльність не тільки погіршує санітарний стан громади, але й ставить під загрозу здоров’я громадян.

Закликаємо мешканців громади не купувати на стихійних ринках – це стимулює осередків стихійної торгівлі

повертатися на вулиці, двори та торгувати.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...