Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету

У середу, 5 червня, відбулося засідання виконавчого комітету за участі 14-ти його членів та під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка. Порядок денний налічував 25 питань, з яких 4 стосувалися захисту прав дітей.

На засідання завітав представник 409-го окремого стрілецького батальйону, який привіз Подяку Южноукраїнській міській територіальній громаді «За надану допомогу, за незламну громадську позицію та зміцнення Збройних Сил України». Також на засіданні нагорода до Дня міста нарешті знайшла свого власника: Вадим Нечай отримав від Валерія Онуфрієнка нагрудний знак «За вагомий внесок».

Члени виконавчого комітету розглянули та погодили такі проєкти рішень:

Про розгляд та погодження річного плану надання послуг з централізованного водопостачання, централізованого водовідведення, виробництва, транспортування та постачання теплової енергії філії ВП ПАЕС АТ НАЕК «Енергоатом» на 2025 рік;

«Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років»;

Про внесення змін до Положення про порядок утримання та функціонування кладовищ Южноукраїнської МТГ, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 07.06.2023 № 173. Відтепер доступ на територію кладовища м. Южноукраїнська на особистому транспорті для прибирання могил дозволяється за згодою робітника з благоустрою КП СКГ у період його графіку роботи. Це підприємство також здійснюватиме утримання могил та пам’ятників на територіях Алеї Слави та місць почесних поховань у разі необхідності.

На засіданні був погоджений розмір плати, встановлені пільги щодо плати за навчання в Южноукраїнській мистецькій школі на 2024-2025 навчальний роки. Прийнято рішення про демонтаж рекламних конструкцій, розміщених приватним підприємством «Артлайн» на розділювальній смузі вздовж проспекту Незалежності. Чотири южноукраїнця взяті на квартирний облік, двом громадянам було відмовлено у взятті на облік. Двоє рятувальників та один поліцейський отримали в користування житлову площу у гуртожитку. Надана адресна грошова допомога за рахунок коштів бюджету громади – 64 тисячі 300 гривень – малозабезпеченим особам та сім’ям (всього 44 особи), які перебувають у складних життєвих обставинах.

Загалом були прийняті рішення по 25 проєктах, які, відповідно до регламенту, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 

Читайте також