Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася загальна комунальна нарада
AA

Відбулася загальна комунальна нарада

30 липня у сесійній залі під головуванням першого заступника міського голови Миколи Покрови, за участі секретаря міської ради Дениса Кравченка, керівників комунальних підприємств, начальників управлінь та відділів міської ради, старост Костянтинівського та Іванівського старостинських округів відбулася загальна нарада з комунальних питань.

Після перевірки виконання доручень, наданих на попередніх нарадах, присутні обговорили поточні проблеми: щодо готовності навчальних закладів громади до початку нового навчального року та готовності комунальних підприємств до опалювального сезону, питання створення додаткових пунктів незламності, стан виконання ремонту приміщення для осіб з інвалідністю в КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» та інші. 

Староста Іванівського округу Ігор Латій наголосив на необхідності постійного контролю щодо освоєння коштів, які було виділено на 49 сесій Южноукраїнської міської ради на будівництво амбулаторій в с. Іванівка та с-щі Костянтинівка. 

За підсумками наради керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради отримали низку протокольних доручень з чіткими строками виконання.


 

Читайте також

Робоча нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Погодинні графіки відключення електроенергії, коли три години світло є, три немає, южноукраїнці й до...

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...