Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей відзначили День святого Миколая
AA

У Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей відзначили День святого Миколая

Цикл зимових свят цьогоріч стартував раніше і розпочався він з відзначення улюбленого свята всіх дітлахів – Дня святого Миколая, яке відбулося у КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

Варто відзначити, настільки красиво і ошатно прикрасили залу: сцена майоріла яскравими вогниками новорічних гірлянд, невеликі деталі та композиції надавали відповідного настрою, і, звісно, ялинка, прикрашена неймовірними ексклюзивними іграшками, виготовленими колективом та дітьми Центру власноруч.

Даний заклад має колосальну підтримку з боку не тільки виконавчої влади, а й волонтерів та благодійників. Та і як може бути інакше коли мова йде про поранені дитячі маленькі та юні душі.

Тож, цього дня, аби привітати вихованців центру завітало багато гостей, яких тут, уже звично, називають справжніми друзями.

Привітав із прийдешнім Днем святого Миколая секретар Южноукраїнської міської ради Денис Кравченко:

- Нехай прекрасна пора дитинства – буде для вас щасливою, сповненою незабутніми емоціями та любов’ю, а прийдешні новорічні свята принесуть таку довгоочікувану перемогу. Щиро дякую працівникам Центру за турботу про дітей, ви робите неймовірно важливу роботу!

Безліч щирих побажань лунали від ПрАТ «Юженергобуд», представників ВП ПАЕС, каскаду ГЕС/ГАЕС, військової частини 3044, мальтійської служби допомоги, міських депутатів, волонтерів та інших гостей і від кожного - вихованці Центру отримали солодкі подарунки та іграшки, набори для творчості.

Для присутніх дітки продемонстрували свої таланти під час святкового концерту, а потім, традиційно, сфотографувалися на згадку.

- Допомога кожного з вас – потрібна і цінна для нас, - зазначила директорка закладу Ярослава Мельник, - завдяки вам ми зміцніли, змогли реалізувати намічені плани, а це: і виконання ремонтних робіт, і придбання меблів, обладнання і ще багато іншого дуже важливого для функціонування нашого закладу.

Після цього світлого заходу, на дитячих обличчях не зникали усмішки, і так приємно було бачити, що діти сьогодні відчували радість. Хотілося б, щоб ця ж емоція разом з іншими: щастям, удачею, любов’ю була подарована їм на все життя.

 

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...