Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оголошення
AA

Оголошення

20.01.2024 об 13.00 відбудуться громадські слухання щодо Генерального плану смт. Костянтинівка, за адресою: площа Соборна, 20, адміністративна будівля Костянтинівського старостинського округу (будівля селищної ради).

Відомості  про  замовника та розробника Генерального плану:

ЗАМОВНИК – Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради;

РОЗРОБНИК – Консорціум «Простір-2» (м. Одеса), головний архітектор Олеся СУРОВА, , інженер-землевпорядник Галина ПАНЧЕНКО.

Під  час реєстрації  учасників  громадських  слухань  та пропозицій  (зауважень)  громадськості  організатором  проведення громадських  слухань  забезпечується  ІДЕНТИФІКАЦІЯ фізичних осіб, представників юридичних осіб.

Зауваження і пропозицій приймаються, як у письмовому вигляді, так і в електронному. Пропозиції  (зауваження)  фізичних  та юридичних осіб, які не подали  підтвердних  документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються. Кожен учасник громадських слухань під час обговорення містобудівної документації має право подати пропозиції (зауваження), поставити запитання усно чи письмово.

З матеріалами Генерального плану смт. Костянтинівка можна попередньо ознайомитися  в паперовому та електронному вигляді:

  • з 9 по 19 січня 2024 року, в будні дні з 08.00 – 19.00, у вихідні дні з 10.00 – 14.00 за адресою: 55002, м. Южноукраїнськ, вулиця Європейська, 48, фойє 1-го поверху.
  • матеріали містобудівної документації опубліковані на офіційному веб-сайті Южноукраїнської міської ради http://yu.mk.ua/ у розділу «АРХІТЕКТУРА ТА МІСТОБУДУВАННЯ» підрозділ «НОВИНИ».

Інформація про   посадову особу замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації  розгляду пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): Христина ІЧАНСЬКА – заступник начальника відділу містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради, адреса: 55002, м. Южноукраїнськ, бульвар Квітковий, 9, кабінет 1 або в електронному вигляді на електронну адресу mistobud55085@ukr.net. тел. (05136) 5-50-85.


Схема розташування населеного пункут в системі розселення

План сучасного використання території та схема існуючих обмеженьу використанні земель

Проєктний план та схема проєктних обмежень у використанні земель

План функціонального зонування території

Схїема транспортної мобільності та інфраструктури

План червоних ліній

Схема інженерного забезпечення території

Схема інженерної підготовки та благоустрою території

Схема охорони навколишнього середовища

Звіт про стратегічну оцінку

Землевпорядна частина

Стратегія просторового розвитку території

 

 

 

 

Читайте також