Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Молодь проти насильства
AA

Молодь проти насильства

5 грудня на базі Південноукраїнського професійного коледжу в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» фахівцем із соціальної роботи Тетяною Таворською і практичним психологом Лідією Миколаївною було проведено інформаційно-профілактичний захід для здобувачів освіти – «Молодь проти насильства».

На заході були підняті теми насильства в учнівському і домашньому середовищі, збереження особистих кордонів в соціумі та близьких стосунках.

Під час заходу здобувачі освіти мали змогу закріпити знання про форми та види насильства, проговорити з фахівцями обов’язкові дії для профілактики або запобігання насильству – як захистити себе, як реагувати у випадку, якщо стали свідком. Також студентам надано інформацію про суб’єкти соціальної роботи, де можна отримати допомогу постраждалим.

В жвавому обговоренні розкрито важливість перебування в екологічних стосунках, шкідливість стереотипів, що впливають на особисте й соціальне життя, власну цінність і недопустимість знецінення.

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...