Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський голова зустрівся з жителями села Іванівка
AA

Міський голова зустрівся з жителями села Іванівка

26 серпня до міського голови надійшло колективне звернення від жителів села Іванівка щодо водопостачання. Тож, вже у середу, 28 серпня, в реагування на це звернення міський голова Валерій Онуфрієнко ініціював зустріч з жителями Іванівки. На ній були присутні також старости Костянтинівського та Іванівського старостинських округів Олександр Черней та Ігор Латій, начальник відділу комунальної власності УЖКГ Андрій Лопушенко, представник ТОВ «ОМЕН САРР» Олексій Костов та працівник ЗМІ.

Основною темою спілкування стало водопостачання. Більше десяти років тому в Іванівці ТОВ «ОМЕН САРР» побудував водопровід. Наразі між цією фірмою та місцевою владою існують непорозуміння, які вирішуються у правовому полі. Проте певні особи лякають населення відключенням водопостачання. Валерій Онуфрієнко разом із Андрієм Лопушенком відповіли на всі питання жителів села з цього приводу. Андрій Лопушенко запевнив присутніх, що водопровід з 2021 року перебуває у комунальній власності громади, тож розпоряджатися та обслуговувати цей об’єкт має право виключно міська влада.

Під час розмови з жителями Іванівки Валерій Онуфрієнко нагадав, що є прихильником відкритого конструктивного спілкування з громадою, спростував низку фейків, у тому числі й той, що на це село з бюджету громади взагалі не виділяються кошти. Відповідно до довідки, з якою міський голова ознайомив присутніх, з 2021 року на Іванівський старостинський округ було витрачено більше 35 мільйонів гривень.

Читайте також